Назад
Для випускників ВНЗ з профільною освітою двері Держрибагентства завжди відкриті

2 грудня 2021 року Голова Держрибагентства Артем Ріпенко, відвідуючи Національний університет біоресурсів і природокористування України, провів робочу зустріч з його ректором Станіславом Ніколаєнком.New

2 грудня 2021 року Голова Держрибагентства Артем Ріпенко, відвідуючи Національний університет біоресурсів і природокористування України, провів робочу зустріч з його ректором Станіславом Ніколаєнком.

Артем Ріпенко наголосив на важливості цієї зустрічі, адже Держрибагентство дійсно зацікавлене у налагодженні дієвої та практичної співпраці з університетом.

«Нестача висококваліфікованих кадрів – одна з найбільш важливих проблем розвитку галузі рибного господарства. Тому якісна підготовка молодих спеціалістів, здатних інноваційно реагувати на виклики та робити позитивні зміни, дуже важлива для нас. Сподіваюсь, вже найближчим часом випускники ВНЗ з профільною освітою долучаться до формування нової амбіційної команди Держрибагентства і своїми знаннями та позитивною енергією допоможуть розвивати галузь рибного господарства», - зазначив Артем Ріпенко.

У ході заходу відбулася також зустріч з науково-педагогічним колективом факультету тваринництва та водних біоресурсів. Голова Держрибагентства ознайомився із нещодавно відкритими навчальними лабораторіями, де студенти мають можливість отримати не лише глибокі теоретичні знання, але і необхідні практичні професійні навички, які є передумовою для майбутнього успішного працевлаштування.

За результатами робочої поїздки досягнуто домовленостей щодо взаємної підтримки і проведення у подальшому спільних заходів у науково-дослідній та навчально-виховній діяльності.


Loading...